Barion Pixel

KEVEZSDA SZILVIA

Az alapítványunk 2017 szeptemberében küldte ki Malawiba Kevezsda Szilviát, aki jelenleg a mdekai Malo Mcherezo gyermekfaluban szolgál, ahol árva és félárva gyermekek oktatását végzi partnerünk, a To All Nations. Feladatai közé tartozik a hitoktatás, a helyi gyermekmunkások szakmai segítése, ill. a kapcsolattartás a diákok támogatóival.

Elolvasom a Szilviával készült interjút

Kevezsda Szilvia februári körlevele

Kedves Barátok, Testvérek! Szeretettel köszöntelek Titeket ismét Mdekából! Sok minden történt megint errefelé. December 22-én megtartottuk hagyományos karácsonyi ünnepségünket a mdekai gyermekközpontban. Ezúttal meghívtuk a gyermekek hozzátartozóit is. A programon szerepelt közös éneklés, vers, karének, zenei program (azokkkal a gyerekekkel, akik valamilyen hangszeren tanulnak), Igeversfelmondás és persze a karácsonyi történet jelenetként előadva. Ezúttal nem állítottunk

Tovább olvasom »

Kevezsda Szilvia júniusi körlevele

Szeretettel köszöntelek Benneteket Malawiból! Ezúttal egy 5 napos képzőről szeretnék beszámolni Nektek, melyre márciusban a központi gyermekotthonunkban, Csioléban került sor munkatársaink számára. Martin és Julia Etter Lilongwéből jöttek el közénk, hogy a transzformációs fejlődésről tanítsanak nekünk interaktív módszerrel.

Tovább olvasom »
Scroll to Top