Barion Pixel

Szolgálat feltételei

A Molnár Mária Külmissziói Alapítvány, mint a Liebenzelli Misszió magyarországi ága a következő feltételeket várja el a misszió keretein belül szolgálni szándékozó jelöltektől
1. A jelölt újjászületett keresztyén legyen!

A misszió célja: Isten dicsőítése, az evangélium szóval és tettel való hirdetése által. Az evangélium hiteles hirdetéséhez elengedhetetlen az evangélium ismerete, a benne való hit és az ebből fakadó élet.

2. A jelöltnek legyen jó bizonyságtétele a szolgálatban!

A evangélium szolgálatában fontos feltételnek tartjuk: a készséget, a megbízhatóságot, a hűséget és a kipróbáltságot.

3. Szükséges, hogy a jelölt megfelelő gyülekezeti háttérrel rendelkezzen!

Meggyőződésünk, hogy a misszió nem egyének “magánvállalkozása”, hanem a gyülekezet küldetése, így minden missziói szolgálat mögött kell, hogy egy olyan gyülekezeti közösség álljon, mely támaszt és kontrollt is jelent a jelöltnek. Ehhez elengedhetetlen, hogy a jelölt egy gyülekezeti közösség aktív tagja legyen.

4. Fontos, hogy a jelölt ismeretekkel rendelkezzen a külmisszióról, és elhívatott legyen erre a szolgálatra.

5. Szükséges, hogy a jelöltnek legyen valamilyen bibliaiskolai végzettsége.

Aki Isten munkájában részt akar venni, annak elengedhetetlen, hogy jól ismerje a Bibliát, Isten akaratát, és Isten országának működését.

6. A külmissziói kiküldésnek feltétele, hogy a jelöltnek legyen olyan támogatói köre, akik felvállalják az imádságban és az anyagiakban való támogatást.

7. Végül, ha a jelölt alkalmas testileg, lelkileg, emberileg egyaránt, szükséges még az Alapítvány Kuratóriumának egyetértése és támogatása.

Scroll to Top