KK20170722

Kibocsátó missziói nap

 

Szeretettel hívjuk missziói szolgálatunk munkatársait, támogatóit, és minden érdeklődőt missziói összejövetelünkre!

Terveink szerint ezen az alkalmon kerül sor Kevezsda Szilvia ünnepélyes kibocsátására Malawiban végzendő missziói szolgálatára. Az igei üzenet és tanítás (Ede Luz) mellett beszámolunk aktuális missziói hírekről (többek között Keszi Krisztina szolgálatáról), és itt történik majd meg az Alapítvány új vezetőinek bemutatása is. Kéréseinket és a szolgálatba beállókat szeretnénk közösen imádságban Isten elé vinni.

A (regisztráláshoz kötött) ebéd mellett szeretnénk lehetőséget biztosítani a résztvevőknek kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre is!

A részvétel ingyenes, de a tervezés miatt kérjük, hogy a résztvevők jelezzék jöveteli szándékukat (legkésőbb 2017. július 3-ig) a várható létszámmal együtt Alapítványunk önkéntes munkatársánál: Pistai-Király Erikánál levélben (postai úton: 2700 Cegléd, Kossuth Ferenc u. 38. 3/2/6. címen, vagy elektronikus formában az erikiraly0323@gmail.com címen, illetve telefonon a 06 20 822 8658 számon)! 

Helyszín: 1119 Budapest, Etele út 55. (Közvetlenül a 4-es Metro Bikás park megállója mellett található, az első emeleten az épülettömb hátsó sarkában, az egykori Olimpia mozi épületében.)

 

A programtervezet a képre kattintva olvasható.

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top